Property details of SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.

< Back to list | Print page | E-mail page

Price
€ 270.000,-
Description
SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.Dit is een uitdaging voor een goede ondernemer. Het restaurant wordt nu geleid door een uitstekende chef die vasthoudt aan zijn culinaire manier van koken, waardoor hij voor het grote publiek waarschijnlijk wat te exclusief is.

Het restaurant kan direct overgenomen worden en draaien, maar de bovenverdieping moet volledig verbouwd worden, of tot woonhuis of kamers voor gasten.
Het restaurant heeft 90 couverts, verdeeld over drie ruimtes, met een oppervlakte van 125 m². De keuken is 50 m² groot. De totale oppervlakte van de begane grond is 200 m². De bovenverdieping heeft dezelfde oppervlakte.
Er zijn twee garages.
De prijs is onlangs verlaagd van 330K naar 270K.
Voor inlichtingen over de omzet, graag uw info aanvraag.

Informatie:

LOCATIE

Regio: Midi-Pyrénées
Afstand:
18 km ten zuiden van Castres.
Narbonne plage 130 km


Interested in this property or do you have any questions?
Send us an E-Mail or give us a call:

Email: info@globalproperties.nl (we will contact you within 48 hours)
Phone number: 0031 181 649868

Pictures
SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.SOG291-Restaurant in een leuk dorpje aan de voet van de Montagne Noire.
(Click for larger image)
Extra Information
A-Vendre